plus minus gleich

Startbijeenkomst Begijntje 2013

E-mail Afdrukken

Begijntjes Laat BesluitBeste ouders en jongelui van gebuurte Lindendreef,

Zondag 18 augustus 2013 is het weer Begijntjes Laat Besluit. Een te koesteren traditie waar de kinderen van ons gebuurte weer volop van gaan genieten. Zeker weten!
En waar we als gebuurte samen zullen optrekken en de handen uit de mouwen gaan steken om er een fantastisch gebeuren van te maken. Niet te missen!

Net als vorig jaar zoeken we weer ouders die niet alleen helpen in het naaiklasje of bij de decorbouw, maar daarnaast ook een bijdrage willen leveren in het voorbereiden, organiseren, regelen of anderszins ondersteunen van alles wat er zoal moet gebeuren om van Begijntjes Laat Besluit in ons gebuurte weer een Super-kinderfeest te maken.

En we zijn ook op zoek naar de jonge gasten en meiden van ons gebuurte die een bepaalde taak op zich willen nemen of die graag hun hulp aanbieden om iets samen op te pakken.

DAAROM roepen we ouders en jongelui op
om naar de STARTBIJEENKOMST te komen
WOENSDAGAVOND 26 JUNI om 19u
in de lagere school van het Spijker

Er moet van alles gebeuren en er zit dus altijd wel iets tussen wat bij jou past ;-)
Kom dus zeker even langs!
Met veel mensen kunnen we samen de kar te trekken.

We voorzien een drankje en een knabbeltje. Als je geen oppas voor de kinderen hebt, breng ze gerust mee; ze kunnen zich vermaken op de speelplaats.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel meehelpen, laat dan iets weten aan Johan Lauryssen
(Lindendreef 17, 03/314 10 60, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )
Ook als je nog vragen hebt, kun je bij Johan terecht.

 

Nieuwsbrief

Wens je via onze nieuwsbrief per mail op de hoogte gebracht te worden van activiteiten in gebuurte Lindendreef, vul dan hieronder je naam en mailadres in.
gebuurte Lindendreef


Ontvang HTML?

Joomla : gebuurte Lindendreef