plus minus gleich

De beste wensen

E-mail Afdrukken

Op zaterdag 21 januari hielden we onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink in de kleine zaal van de Pax.

De werkgroep bracht in de vroege namiddag alles in orde zodat om 16.00 uur de deuren open konden om iedereen van het gebuurte te verwelkomen.

Lag het aan het slechte weer of aan één of andere Sjarel die beloofd had nog een herinneringsbriefje in de bussen te posten, maar dat vergeten was, het duurde even voor de boel op gang kwam. Maar dat beterde al vlug en op een bepaald moment hadden we toch een 79 - tal buren die mekaar het allerbeste wensten.

beamenLeuke herinneringen en straffe verhalen werden bovengehaald bij de foto's en filmpjes die geprojecteerd werden met de beamer. In groot formaat nog wel zodat alles goed te zien was.

 

 

 

 

 

De kinderen amuseerden zich in de kinderhoek met Clics en ballonnen. Af en toe klonk er wel eens een harde knal als de knex2pomp te hevig gehanteerd werd.

 

 

 

IMG 6833

De broodjes en de hotdogs hadden aantrek, we hadden niet veel over.

 

 

 

 

 

Een belangrijke verandering dit jaar was dat er getapt werd door mensen uit een ander gebuurte nl. de Westhoek.helpers We hebben met hen een afspraak gemaakt om bij mekaar te gaan helpen zodat leden van de werkgroep zelf ook mee kunnen genieten van een activiteit als deze. Het deed deugd om eens wat meer voor de toog te staan dan er achter.
Bedankt Westhoek!

We leggen zo snel mogelijk de zaal weer vast voor een volgende editie. Maak maar veel reclame voor deze leuke activiteit van ons gebuurte.

Wil je meer foto's zien, klik dan hier.

 

Nieuwsbrief

Wens je via onze nieuwsbrief per mail op de hoogte gebracht te worden van activiteiten in gebuurte Lindendreef, vul dan hieronder je naam en mailadres in.
gebuurte Lindendreef


Ontvang HTML?

Joomla : gebuurte Lindendreef