plus minus gleich

Herfstwandeling 2011

E-mail Afdrukken

IMG 6500Het was een veelbelovende zondagmiddag op 20 november 2011. Onder een stralende herfstzon stonden we met een vijftigtal buren ter hoogte van het Hoefijzer de Lindendreef te blokkeren, klaar voor een wandeling door - wat snel zou blijken - weer een heel mooie plek uit de streek.
De karavaan trok richting Bolks Heike (pas nadat de voorzitter was gearriveerd, hij moet zijn kinderen nog op hun eten leren kauwen voor het slikken). Een aantal snoodaards dachten aan het Bolks Heike direct aan wat anders dan wandelen. De Guinness en de rest is er ook zo lekker.

IMG 6512

 

 

Maar de groep trok de velden en de bossen in,  langs het Keirschotpad gingen we wandelen. De herfstzon en het stappen verwarmden ons en al gauw werd menig jas losgeknoopt. Het bospad kronkelde door een mooi bos, de vochtige humusgrond voelde zacht onder de voeten. Er werd gezellig gekeuveld en bijgepraat.

 

 

IMG 6528Nico en Marleen stonden ons aan de St. Ambrosiusgilde al op te wachten met versnaperingen. De choco, fruitsap en jenevertjes vloeiden rijkelijk en de Lindendreefse cake en wafels (van het huismerk op het einde van de Lindendreef) werden gulzig naar binnen gespeeld.

 

 

 

 

IMG 6554

Het was aangenaam daar in de zon en we bleven er lange tijd hangen. Tot de stijve knoken van enkele dreveniers toch wat te stijf werden van het lange stilstaan en we verder trokken. Langs de Keirschothoeve en de manège ging het terug richting Bolks Heike. Het werd tijd want de zon veranderde stilaan van een gouden bol in een rode gloed. Ze begon al richting de einder te zakken en het werd al vlug frisser. Een harde kern deed er nog een stukje bij, de anderen namen de kortste weg.

 

 

  

IMG 6566Na de wandeling trokken we naar de Bouwhoeve. Daar wachtten immers het spek en de eieren. En ook de trappist en wat nog allemaal lekkers. Aan de verlengde tuintafels in de stal werd leutig verder gebabbeld onder het nuttigen van al dat lekkers en het werd al vlug later.

 

 

 

  

Plezant, zo met de buren bijeen. Het moet niet veel zijn, een korte wandeling, een borreltje onderweg en daarna samen eten. Ongedwongen en ontspannend. Een leuke zondagmiddag.

We kijken al uit naar de volgende activiteit.

Klik hier voor meer foto's.

 

Nieuwsbrief

Wens je via onze nieuwsbrief per mail op de hoogte gebracht te worden van activiteiten in gebuurte Lindendreef, vul dan hieronder je naam en mailadres in.
gebuurte Lindendreef


Ontvang HTML?

Joomla : gebuurte Lindendreef