plus minus gleich

Kamperen op het Hoefijzer 2013

E-mail Afdrukken

Kamperen op het HoefijzerEen vakantiegevoel in je eigen dorp, er eventjes lekker tussenuit, gezellig bijeen zitten en bijbabbelen met andere gezinnen of buurtbewoners, Het kan met 'kamperen in je buurt'.
Wij nodigen jullie uit om samen een avond en nacht te kamperen. Van zaterdag 24 tot zondag 25 augustus wordt het speelplein op het Hoefijzer omgetoverd tot een gezellig speelplein en camping met mogelijk enkele optredens.

Hoe gaat het in z'n werk?

Tussen  19:00 uur en  20:00 uur mogen jullie je tentje opstellen. De deelnemers zorgen zelf voor een tentje, slaapgerief (bvb. een luchtmatras en slaapzak), en wat lekkers om de maag te vullen. We maken er een gezellige avond van met o.a. petanque, volksspelen, gezelschapspellen, een avondwandelingetje of gewoon kletsen met de buren.'s Morgens is er een heerlijk ontbijt. De gemeente voorziet een ontbijtpakketje (met enkele broodjes, yoghurtje, fruitsap, ...) voor alle deelnemers. Je mag zelf beslissen wanneer je terug vertrekt. Je mag ook gezelschaps-spelletjes of een akoestische gitaar meebrengen. 

 

Inschrijvingen

We verwachten wel dat je vooraf inschrijft. De ontbijtpakketjes worden immers op voorhand besteld. Dit kan bij Johan Lauryssen, Lindendreef 17, via het contactformulier of 0496 75 10 53, met vermelding aantal volwassenen, aantal kinderen en aantal tentjes die worden meegebracht. Inschrijven kan tot 17 augustus 2013. Deelname is gratis. Meer info bij Johan of bij de dienst samenleving, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , tel. 03 340 19 59.

Met vriendelijke groeten,

Werkgroep gebuurte Lindendreef, stadsbestuur Hoogstraten

 

Nieuwsbrief

Wens je via onze nieuwsbrief per mail op de hoogte gebracht te worden van activiteiten in gebuurte Lindendreef, vul dan hieronder je naam en mailadres in.
gebuurte Lindendreef


Ontvang HTML?

Joomla : gebuurte Lindendreef